Mattor

PERFEKT MATTVÄTT

Dina mattor hjälper till att hålla dina golv i ett bättre skick, de skyddar mot smuts- skräp och mot annat som riskerar att ge ett sämre intryck. Det är därför viktigt att man använder sig av mattor som skyddar golven och det är också väldigt viktigt att dessa mattor hålls rena och fräscha. En smutsig matta riskerar att ge en motsatt effekt än vad du vill nå.

Använd dig av vår service för mattvätt och känn hur du hela tiden kan ge dina gäster- eller dina kunder den känsla de vill ha – ge ett perfekt intryck genom rena, fräscha och snygga mattor.

Ringens Kemtvätt AB  jobbar med mattvätt över hela Stockholm vi utför mattvätt med omsorg och noggrannhet, när du lämnar din matta till oss kan du vara säker på att den är i erfarna händer är du osäker på något så hjälper vi dig att få den service du behöver. Och vi ser fram emot att höra från dig redan idag.

Viktigt att veta: informera oss så mycket det går om mattan, till exempel fläckar, slitage , färgförändringar .
Dessutom kan Nya färgstarka mattor fälla överflödigt färg.

Fläckborttagning, skötsel & rådggivning

Ringens Kemtvätt AB kan ta bort de flesta fläckar på en matta till exempel vin , te, choklad, stearin, skokräm, mjölk, grädde, ägg, bär, gräs, socker, urin, mm.
Är olyckan framme och du får en fläck på mattan hemma och försöker ta bor fläcken.
Gör så här : Hämta omedelbart tygtrasor eller hushållspapper för att suga upp så mycket som möjligt av fläcken . OBS GNID INTE !.
Lämna därefter direkt in mattan till oss så vi får förutsättningarna att med professionella resurser ta bort din fläck permanent från mattan.
Dagens textilier består ofta av nya material och färger, dessa kräver en professionell hantering för att uppnå ett fullgott resultat.
Fördelarna med en professionellt skött matta är.


  • Längre livslängd
  • Mindre svåra skador
  • Ett högre ekonomiskt värde

 

Priser på mattvätt

100-150 kr per kvm för dessa : kina – Orient – Indo – Gabbeh – Tibet – Hampa – Kokos – Sisal – Ullmatta – Röllaka– Wilton – Rya
80-100 kr per kmv för dessa : Trasmattor – Plastmattor .

Vittvätt
Vi tvättar och manglar dukar & servetter samt sänglinnen och hushållstvätt.

Företagstvätt
Har ditt företag tvättbehov? Fråga då oss för vi har säkerligen en lösning. Hämtning och lämning enligt överenskommelse. Hotelltvätt
I dagsläget tvättar vi för flera hotell i Stockholm vilket vi har gjort sedan flera år tillbaka. Vi har därmed stor erfarenhet av hur det fungerar och vet vad vi håller på med.

Vi tar emot och tvättar alla typer av mattor.

 

Ringens kem har idag utvecklats till att kunna ombesörja alla dina tvättbehov och miljö. Därför du behöver inte komma till oss, vi kommer till dig. Vi
kommer hem och hämtar det som skall tvättas, t.ex. mattor, vittvätt, kem- och skjorttvätt och lämna tillbacka. Vi hämtar och lämnar din tvätt kostnadsfritt om ordern överstiger 750 kr Kontakta oss om den